سه شنبه 21 مهر 1405
تاریخ ایجاد: پنج شنبه 21 مرداد 1400  
حدود یازده هفته است که در پیک پنجم کرونا قرار داریم، دوران سختی را می گذارنیم، پیک پنجم طولانی شده است، تعداد مراجعان و بستری ها در بیمارستان افضلی پور افزایش یافته و در حال حاضر 9 بخش بستری و 4 آی سی یو به بیماران کرونایی در بیمارستان افضلی پور اختصاص یافته است.

 همکارانمان در بیمارستان افضلی پور به شدت در تلاش هستند تا حال بیماران را بهبود بخشند.

 

 

 با مستندسازان دانشگاه همراه شدیم تا از تلاش های این عزیزان در این روزهای سخت و همزمان شدن این روزها با ایام سوگواری سالار شهیدان تصویر برداری کنیم.

 

 

آخرین گزارش تصویری که از همکارانمان در این بیمارستان منتشر شد مربوط به 29 تیرماه است، امروز که برای مستندسازی حضور یافتیم، ظرفیت بخش های بستری و آی سی یو ها تکمیل است، کادر درمان بیشتر از همیشه در تکاپو و تلاش بودند.  

 

 

 از حال و اوضاع روزهای کرونایی بیماران بستری در افضلی پور فقط به این جملات مسئول روابط عمومی این بیمارستان که در اینستاگرام خود منتشر کرد بسنده می کنیم:

 

" امروز به تمام بخش های کرونایی سر زدیم

 

نوزاد 3 ماهه ای را دیدیم که مبتلا به کرونا بود

 

 آقای 35 ساله ای که جلوی چشامون جون داد

 

 آقای جوونی که در حال احیا بود و براش دعا می کردیم زنده بمونه

 

 و خیلی صحنه های دردناک  دیگه که به دلیل ابتلا به کرونا بود...

 

چجوری باید بگیم کرونا رحم نداره تا مردم باورشون بشه و رعایت کنن"