۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ خرداد
برنامه های فرهنگی بسیج جامعه پزشکی و پایگاه علی ابن موسی الرضا (ع) مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۴۰۱ سه شنبه ۳ خرداد
به مناسبت گرامیداشت سوم خردادماه، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج جامعه پزشکی و پایگاه بسیج علی ابن موسی الرضا (ع) اقدامات فرهنگی انجام شد.
دیدار مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمان با سوپروایزرین مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۴۰۱ سه شنبه ۳ خرداد
دکتر پروین منگلیان ، مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمان با سوپروایزرین مرکز آموزشی درمانی افضلی پور در روز سه شنبه سوم خردادماه دیدار کرد.
برپایی ایستگاه سلامت در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۴۰۱ سه شنبه ۳ خرداد
به مناسبت سوم خردادماه، سالرزو آزاد سازی خرمشهر، ایستگاه سلامت در مرکز آموزشی درمانی افضلی در روز سه شنبه سوم خرداد برپا شد.
برپایی ایستگاه سلامت در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
تجدید میثاق کارکنان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور با آرمان های شهدا
۱۴۰۱ سه شنبه ۳ خرداد
به مناسبت سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر ، کارکنان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور با حضور در گلزار شهدا در روز سه شنبه سوم خردادماه با آرمان های شهدا، تجدید میثاق کردند.
تجدید میثاق کارکنان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور با آرمان های شهدا
دیدار رئیس امور بانوان استانداری کرمان با مسئولین بخش درمان ناباروری مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۸ ارديبهشت
به مناسبت هفته ملی جمعیت، رئیس امور بانوان استانداری کرمان به همراه هیات همراه با مسئولین بخش درمان ناباروری مرکز آموزشی درمانی افضلی پور در روز چهارشنبه 28 اردیبهشت ماه دیدار کردند.
برگزاری دوره آموزش ارتقای سلامت ویژه کارکنان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۸ ارديبهشت
دوره آموزش ارتقای سلامت با تدریس دکتر عابدین ایرانپور، مدیر اداره آموزش دانشگاه علوم پزشکی ویژه کلیه کارکنان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور در روز چهارشنبه 28 اردیبهشت ماه برگزار شد.
برگزاری دوره آموزش ارتقای سلامت ویژه کارکنان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
پیام قدردانی همراه بیمار از پزشک معالج ، دکتر وحید معاضد فوق تخصص هماتولوژی انکولوژی
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۶ ارديبهشت
خانواده بیمار ایرانمنش پس از دریافت خدمات درمانی با ارسال پیام تشکرآمیز، از زحمات پزشک معالج، دکتر وحید معاضد فوق تخصص هماتولوژی انکولوژی مرکز آموزشی درمانی افضلی پور قدردانی کردند.
جلسه تیم مدیریت آموزش و درمان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۶ ارديبهشت
جلسه تیم مدیریت آموزش و درمان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور در روز شنبه 24 اردیبهشت ماه در محل سالن پرستاری برگزار شد.
جلسه تیم مدیریت آموزش و درمان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد
بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان از بخش ناباروری مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۴۰۱ شنبه ۲۴ ارديبهشت
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان به همراه مدیر کل بیمه سلامت استان در اولین روز از هفته ملی جمعیت(24 تا 30 اردیبهشت ماه) که با عنوان "در آرزوی فرزند(ناباروری)" نامگذاری شده است از بخش ناباروری مرکز آمو...