شرح وظایف ناظر آشپزخانه
1-نظارت بر انجام تعهدات قانونی شرکت
2- نظارت مستمر بر تهیه اماده سازی طبخ نگهداری انتقال وتوزیع مواد غذایی در بیمارستان نظارت بر خرابی ها و پیگیری موارد
3-نظارت بر تعویض به موقع وسایل پخت وظروف مستهلک وغیر بهداشتی
4-نظارت بر نظافت روزانه اشپزخانه ولوازم مورد نیاز ونگهداری غذا
5-گزارش از فعالیت ها ومشکلات جهت سرپرست مربوطه
6-محاسبه امار نهایی غذای توزیع شده در پایان روز
7-انجام امور مرتبط با سیستم رزو غذا (رزرو ویژه)
8-اعلام امار پخت روز بعد به شرکت با امضا بدون خط خوردگی و جمع عدد دیگری با آمار اصلی
9- توزین غذا و حضور در مراحل بسته بندی و آماده سازی غذا جهت توزیع
10- تحویل مواد اولیه از نظر مرغوبیت و مطابقت با مفاد قرارداد (گوشت برنج .....)
11-انجام سایر اموری که در حدود وظایف ومسئولیتهای تعیین شده ازجانب مافوق انجام می گردد.